Over Ons

ALAN BOUW

Wie Wij Zijn

Wij zijn Alan Bouw. Een bouwbedrijf in Zeeland dat kwaliteit levert in alle diensten en op het allerhoogste niveau. Ons team bestaat uit vakmensen in alle belangrijke disciplines van de bouw. Wij hebben de beste schilders, tegelzetters, stukadoors, afbouwers en installateurs met een jarenlange ervaring in de bouw. Afspraken komen wij na omdat wij een betrouwbaar bouwbedrijf in Zeeland zijn waar je op kan vertrouwen. Bovendien denken wij mee en zijn wij echt betrokken bij je project, hoe groot of klein dat ook is.

DAAROM KIES JE ALAN BOUW

Bouwbedrijf met Hart voor Details

Alan Bouw is als bouwbedrijf in Zeeland snel inzetbaar, flexibel en expert in alle bouwdisciplines. Wij benaderen elk project vanuit dezelfde professionele aanpak met uitvoering op een hoogwaardig niveau. De afwerking van elke klus is perfect. Wij werken netjes, hanteren eerlijke prijzen, bieden de beste service en leveren vakwerk.

  • NHoogste Kwaliteit
  • NSnel Inzetbaar
  • NFlexibel
  • NBetrouwbaar
  • NProfessioneel
  • NScherpe Prijzen

Onze Diensten

We leveren
werk waar we
trots
op zijn.

Stucwerk

Glad stucwerk voor plafonds en muren in huis en bedrijfspanden verzekerd. Ook voor spackspuitwerk, behangklaar stucen, sierpleister en raamwerk.

Schilderwerk

Vakkundig schilderwerk voor binnen en buiten. Plafonds, wanden, trappen, kozijnen en deuren professioneel geschilderd.

Afbouw/renovatie

Specialist in afbouw met sublieme afwerking. Inzetbaar voor onder meer scheidingswanden, systeemplafonds, vloerbedekking en inbouwverlichting.

TEGELZETTEN

Tegelzetten is een vak. Wij zijn een bouwbedrijf dat tegelzetten tot kunst verheven heeft. Specialist in aanbrengen van vloertegels en wandtegels.

INSTALLATIE

Wij hebben de vakkennis in huis op het gebied van installatietechniek. Leidingwerk, cv-installaties en sanitair, zoals in badkamers.

Kom direct in contact met ons